Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Clinics rolstoelrugby bij CP Sportdag

Afgelopen zaterdag 28 oktober vond de sportdag van CP Nederland plaats. Dé dag voor iedereen met Cerebrale Parese om kennis te maken met verschillende aangepaste sporten. Vele enthousiaste kinderen en (jong) volwassenen maakte kennis met verschillende sporten onder begeleiding van clinicgevers, coaches en spelers van de Nederlands teams.

Op het programma stonden ook clinics Rolstoelrugby. Tim Falorni en Arne van Egmond spelers van TeamNL Rolstoelrugby gaven een training Rolstoelrugby. Het was een geslaagde dag, veel sportievelingen die de clinics gevolgd hebben en enthousiast zijn geworden. We zien jullie graag terug bij de verenigingen en wellicht in de toekomst bij de Johan Cruyff Foundation of het Nederlands team!

Terug naar boven