Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Clinic rolstoelrugby tijdens EPC

Heb jij al een ticket voor de European Para Championships weten te bemachtigen? De EPC is een uniek  topsportevenement, waarin de beste atleten van tien paralympische sporten strijden om de Europese titels. Kaarten voor het evenement van 8 tot en met 20 augustus 2023 zijn te koop via de website van de EPC. Een dagkaart, waarmee je alle sporten in Rotterdam Ahoy kunt bezoeken, kost € 7,50. De buitenlocaties en de ‘city center courts’ in het hart van Rotterdam, zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Kom de sporten niet alleen bekijken, maar nu ook uitproberen! Tijdens de EPC organiseren we verschillende clinics. Er staan ook twee clinics rolstoelrugby op het programma. Verschillende TeamNL Rolstoelrugby spelers zullen de clinic verzorgen. Wil jij altijd al eens kennis maken met Rolstoelrugby? Kom dan naar Rotterdam!

Zaterdag 12 augustus

  • 13.00 tot 16.00 uur: Boccia
  • 16.30 tot 19.30 uur: Rolstoelrugby

Zondag 13 augustus

  • 9.30 tot 12.30 uur: Goalball
  • 13.00 tot 16.00 uur: Rolstoelrugby
  • 16.30 tot 19.30 uur: Boccia

Meer informatie over en tickets voor de EPC vind je via www.europeanparachampionships.com/nl/

Terug naar boven