Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Passie, doorzettingsvermogen en veerkracht – dat is wat het Nederlands rolstoelrugbyteam belichaamt. Deze topsporters overwinnen dagelijks grenzen, op en buiten het veld. De passende titel van de documentaire luidt daarom “Rollen met je kop omhoog”. De persoonlijke verhalen van de sporters zijn inspirerend en verdienen een groot publiek. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die het realiseren van de documentaire medemogelijk willen maken.

In 2025 vindt het EK rolstoelrugby plaats in Nederland, een unieke kans om deze indrukwekkende sport op het hoogste niveau te beleven. Documentaire Rollen met je kop omhoog! volgt de atleten niet alleen in hun strijd naar de top, maar ook in hun privéleven, waar de uitdagingen minstens zo groot kunnen zijn.

Om deze unieke verhalen vast te leggen, hebben we jouw steun nodig. Help ons deze documentaire te realiseren en deel het verhaal van ware doorzetters met de wereld! Bijdragen aan de documentaire is een win-win situatie. Doe je mee? Mail naar l.snooy@gehandicaptensport.nl of klik op de knop hieronder:

Door bij te dragen aan de documentaire over het Nederlands rolstoelrugbyteam, laat je niet alleen zien dat jouw bedrijf maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft, maar krijg je ook exclusieve voordelen terug. Denk aan tickets voor het EK 2025, unieke meet-and-greets met de spelers en toegang tot de première. Ook rolstoelrugby clinics, leiderschapsessies met de bondscoach en teambuilding activiteiten… wij zijn creatief en vinden graag samen met jou een passende waardering.

Om de documentaire te realiseren hebben we €35.000 nodig, jouw bijdrage is daarin onmisbaar. Met jouw steun verbind je je merk aan een krachtig verhaal van veerkracht en doorzettingsvermogen. Zo draag je bij aan een inclusieve samenleving én versterk je je imago als bedrijf dat de waarde van echte topprestaties erkent en ondersteunt. Samen laten we zien dat grensverleggende prestaties niet alleen in de sportwereld te vinden zijn!

Waarderingen voor bijdragen aan de documentaire stemmen we graag persoonlijk af met jou en jouw organisatie. Ben je geïnteresseerd in het steunen van dit mooie initiatief? Mail naar l.snooy@gehandicaptensport.nl of klik op de knop hieronder, dan kijken we samen naar de beste win-win situatie.

screenshot van een voorbeeld van de rekenmodule


Bijdragen is een win-win, ook financieel
Gehandicaptensport Nederland heeft een ANBI status. Dit biedt mensen die ons willen ondersteunen fiscale voordelen. Check eventueel jouw potentiële belastingvoordeel via onze rekenmodule: Rekenmodule | Gehandicaptensport Nederland. Zie een voorbeeld hiernaast. Gehandicaptensport Nederland regelt de formulieren vanuit de Belastingdienst zodat je kan profiteren van de fiscale voordelen. Meer info op de website van de Belastingdienst.


Liever persoonlijk een bijdrage doen? Laat het ons weten via l.snooy@gehandicaptensport.nl.

Kees Hoogeveen is musicus, filmer en cultureel ondernemer. Gewapend met zijn camera reisde Hoogeveen de afgelopen decennia de wereld rond en maakte (al dan niet in opdracht) vele films onder andere in Brazilië, Australië en Amerika.

Samen met Jim Jansen maakte hij het boek (met bijbehorende dvd) “Het geheim van de Nederlandse topcoach” waarin hij de Nederlandse sportcoach als exportproduct onder de loupe nam. Louis van Gaal, Gerard Kemkers en Ton Boot verleenden onder andere hun medewerking aan deze productie en de Volkskrant vond Het geheim van de Nederlandse topcoach ‘een must voor elke sportcoach’.

Daarnaast maakte Hoogeveen verschillende video art producties, clips, bedrijfsfilms en documentaires. In februari 2016 ging zijn laatste werk “De Droomvermenigvulderaar” (met professor Eric Scherder in een prominente rol) in Amsterdam in première.

Meer over Kees vind je op keeshoogeveen.com.

Voor vragen over de documentaire en het team kun je ook mailen naar l.snooy@gehandicaptensport.nl.

Terug naar boven