Direct naar de content

Nieuws


Development toernooi 5 & 6 mei

Verslag toernooi 5 en 6 mei. Afgelopen weekend heeft een toernooi plaatsgevonden in Amsterdam tussen verschillende rugby teams. Op 5 en...

Nieuwe classifier Christine Petridis

Ik ben Christine Petrides. Ik kom uit Canada en ik ben naar Nederland gekomen om fysiotherapie te studeren. Ik werk nu al 1.5 jaar als...

Competitiedag #4 Neerpelt (B) Uitslagen

11.00h FL(BE) [50-55] ATred 12.45h CDTr'dam [59-47] ScU 15.00h ATred [56-39] ScU 16.45h FL(BE) [48-50] CDTr'dam

Bernd Best 2017 (update 3)

Rolstoel-rugby.nl | 09-04-2017
Talentselectie verliest finale.

​Vanmiddag werd de finale in de Professional League gespeeld tussen de talenselectie en Storm uit GB. Talent versus ervaring. En het talent moest zijn meerdere erkennen in het ervaren team dat met overmacht de finale won : 37 - 52.
​Het gebrek aan ervaring deed de talentselectie de das om, vanaf de tip-off had Storm het initiatief en gaf dit niet meer weg. Na een stroeve start wisten de talenten zich te herpakken en bleven gedurende 2 periodes op gelijke achterstand staan. In de laatste periode werd er onnodig balverlies geleden en liep Storm uit naar een comfortabele voorsprong van 15 punten.
​Jammer. Maar zeker geen schande. De talenten hebben tegen de andere teams laten zien dat ze tot veel in staat zijn. Maar tegen zo'n ervaren team zijn ze nog niet opgewassen. Een wedstrijd die een opmaat moet zijn naar gewenning van het spelen op dit niveau.
​Een hele mooie prestatie hebben ze hier neergezet en de uitslag van de finale doet hier niets aan af.

©2018 | Rolstoel-rugby.nl | Design: | Created by: