Direct naar de content

Nieuws


Development toernooi 5 & 6 mei

Verslag toernooi 5 en 6 mei. Afgelopen weekend heeft een toernooi plaatsgevonden in Amsterdam tussen verschillende rugby teams. Op 5 en...

Nieuwe classifier Christine Petridis

Ik ben Christine Petrides. Ik kom uit Canada en ik ben naar Nederland gekomen om fysiotherapie te studeren. Ik werk nu al 1.5 jaar als...

Competitiedag #4 Neerpelt (B) Uitslagen

11.00h FL(BE) [50-55] ATred 12.45h CDTr'dam [59-47] ScU 15.00h ATred [56-39] ScU 16.45h FL(BE) [48-50] CDTr'dam

Bernd Best 2017 (update 2)

Rolstoel-rugby.nl | 08-04-2017
Talentselectie haalt de finale.

​Na gisteren eerst Team Zweden opzij gezet te hebben waren vandaag ook 2 andere teams het haasje. In de poulewedtstrijd tegen West Coast Burn werd met 39 - 32 gewonnen. De 3e wedstrijd tegen Team Deutschland ging verloren met de cijfers 39 - 42. Ondanks dit verlies toch bij de bovenste 2 in de poule geëindigd. Dit betende dus een kruisfinale wedstrijd waarbij de winnaar morgen in de finale zou staan.
​En dat is dus gelukt. In de kruisfinale wedstrijd werd het Engelse team West Coast Crash verslagen en lonkt morgen de titel als ze de finale winnen van Storm.
​Dit resultaat is er om in te lijsten en past perfect in het meerjarenplan waar we een aantal jaar geleden mee zijn begonnen. 2 jaar geleden nog 7e in deze League, nu dus finalist met een sterkere tegenstanders dan 2 jaar geleden. De groep is duidelijk gegroeid en begint volwassen te worden en zijn in staat om tegenstanders hun wil op te leggen.
​Heel, heel knap voor zo'n jong team met relatief weining ervaring op grote toernooien. Alle tegenstanders die ze zijn tegengekomen hebben 2 of meerdere (oud)internationals in hun team zitten die wedstrijdervaring op EK"s en WK's hebben.

​De finale is morgen live te volgen via de volgende site :
www1.wrd.de

​Type in de zoekbalk - rollstuhlrugby - en je wordt naar de livestream geleid.
​Aanvang finale : 13.20uur.

©2018 | Rolstoel-rugby.nl | Design: | Created by: