Direct naar de content

Nieuws


Oliebollentoernooi

Morgen zaterdag 5 januari houden we ons jaarlijks oliebollentoernooi. Dit jaar met een record aantal deelnemers. In het revalidatie...

Pouleindeling EK

Poule indeling EK division B.. Vanmiddag heeft de loting plaatsgevonden voor de poule indeling  van het EK. De loting heeft...

EK divisie B

Wheelchairruby EK division B .   Over 4 weken wordt in Lahti het EK wheelchairrugby gehouden. De Finse zusterorganisatie van GSN...

Bernd Best 2017

Rolstoel-rugby.nl | 05-04-2017
Talentselectie neemt deel aan Bernd Best Tournament.

​Komend weekeinde, 7 ,8 en 9 april, wordt in Keulen het wheelchairrugby toernooi Bernd Best gehouden. Meer dan 40 clubs, verdeeld over 4 divisies, strijden om de titel in hun divisie.
​Wheelchairrugby Nederland wordt op dit toernooi vertegenwoordigt door oa de talentselectie. De talentselectie speelt in de Professional League, de op 1 na sterkste divisie op dit toernooi. In deze divisie zitten 8 clubs, verdeeld over 2 poules, die gaan uitmaken wie de winnaar wordt van deze League.
​De talentselectie is in de poule ingedeeld met Team Deutschland rot, West Coast Burn(GB) en Team Schweden. Bij alle 3 de tegenstanders spelen veel huidige en voormalige internationals, de te verwachten tegenstand in deze poule zal groot zijn.
​In de andere poule van de Professional League spelen de Munich rugbears, West Coast Crash(GB), Flemish Lions(B) en Storm(GB) tegen elkaar.

​Vrijdag speelt de talentselectie tegenTeam Schweden. Zaterdag begint de 2e wedstrijddag tegen West Coast Burn en volgt later de laatste poulewedstrijd tegen Team Deutschland rot.
​De 3e wedstrijd op zaterdag is een kruisfinale wedstrijd om plek 1-4 of plek 5-8., afhankelijk van het resultaat in de poule.
​Zondag spelen ze de 5e en laatste wedstrijd.

​Voor alle toernooi info kunt u terecht op de website van het toernooi :
http://www.bernd-best-turnier.de


​Dit toernooi is opnieuw een graadmeter voor de talenten om te laten zien waar ze staan en wat hun ontwikkeling is geweest de laatste 6 maanden.
​Zondag 9 april is op deze site te lezen wat de resultaten zijn geweest van de talentselectie op het Bernd Best toernooi.

©2019 | Rolstoel-rugby.nl | Design: | Created by: