Direct naar de content

Nieuws


Development toernooi 5 & 6 mei

Verslag toernooi 5 en 6 mei. Afgelopen weekend heeft een toernooi plaatsgevonden in Amsterdam tussen verschillende rugby teams. Op 5 en...

Nieuwe classifier Christine Petridis

Ik ben Christine Petrides. Ik kom uit Canada en ik ben naar Nederland gekomen om fysiotherapie te studeren. Ik werk nu al 1.5 jaar als...

Competitiedag #4 Neerpelt (B) Uitslagen

11.00h FL(BE) [50-55] ATred 12.45h CDTr'dam [59-47] ScU 15.00h ATred [56-39] ScU 16.45h FL(BE) [48-50] CDTr'dam

Bernd Best 2017

Rolstoel-rugby.nl | 05-04-2017
Talentselectie neemt deel aan Bernd Best Tournament.

​Komend weekeinde, 7 ,8 en 9 april, wordt in Keulen het wheelchairrugby toernooi Bernd Best gehouden. Meer dan 40 clubs, verdeeld over 4 divisies, strijden om de titel in hun divisie.
​Wheelchairrugby Nederland wordt op dit toernooi vertegenwoordigt door oa de talentselectie. De talentselectie speelt in de Professional League, de op 1 na sterkste divisie op dit toernooi. In deze divisie zitten 8 clubs, verdeeld over 2 poules, die gaan uitmaken wie de winnaar wordt van deze League.
​De talentselectie is in de poule ingedeeld met Team Deutschland rot, West Coast Burn(GB) en Team Schweden. Bij alle 3 de tegenstanders spelen veel huidige en voormalige internationals, de te verwachten tegenstand in deze poule zal groot zijn.
​In de andere poule van de Professional League spelen de Munich rugbears, West Coast Crash(GB), Flemish Lions(B) en Storm(GB) tegen elkaar.

​Vrijdag speelt de talentselectie tegenTeam Schweden. Zaterdag begint de 2e wedstrijddag tegen West Coast Burn en volgt later de laatste poulewedstrijd tegen Team Deutschland rot.
​De 3e wedstrijd op zaterdag is een kruisfinale wedstrijd om plek 1-4 of plek 5-8., afhankelijk van het resultaat in de poule.
​Zondag spelen ze de 5e en laatste wedstrijd.

​Voor alle toernooi info kunt u terecht op de website van het toernooi :
http://www.bernd-best-turnier.de


​Dit toernooi is opnieuw een graadmeter voor de talenten om te laten zien waar ze staan en wat hun ontwikkeling is geweest de laatste 6 maanden.
​Zondag 9 april is op deze site te lezen wat de resultaten zijn geweest van de talentselectie op het Bernd Best toernooi.

©2018 | Rolstoel-rugby.nl | Design: | Created by: