Direct naar de content

Nieuws


Development toernooi 5 & 6 mei

Verslag toernooi 5 en 6 mei. Afgelopen weekend heeft een toernooi plaatsgevonden in Amsterdam tussen verschillende rugby teams. Op 5 en...

Nieuwe classifier Christine Petridis

Ik ben Christine Petrides. Ik kom uit Canada en ik ben naar Nederland gekomen om fysiotherapie te studeren. Ik werk nu al 1.5 jaar als...

Competitiedag #4 Neerpelt (B) Uitslagen

11.00h FL(BE) [50-55] ATred 12.45h CDTr'dam [59-47] ScU 15.00h ATred [56-39] ScU 16.45h FL(BE) [48-50] CDTr'dam

Rugbymania 2016

Rolstoel-rugby.nl | 21-11-2016
Afgelopem weekeinde heeft de selectie deelgenomen aan Rugbymania, een toernooi in Praag met elk jaar een sterker bezet deelnemersveld.
De selectie speelde in de poulefase tegen de volgende tegenstanders :
1. Swiss national team
2. German national team
3. Danish Dynamite Deens nationaal team
​4. European Giants samengesteld team van Europese topspelers.

​De eerste 2 wedstrijden werden beide gewonnen, vooral de winst op Duitsland mocht verrassend genoemd worden gezien het feit dat Duitsland in de European Division A uitkomt.
​De 2 andere wedstrijden werden met ruime cijfers verloren. Deels doordat we tijdens deze 2 wedstrijden alle spelers speeltijd gaven en deels ook door het betere spel van deze 2 tegenstanders.
​3e geworden in de poule, op voor plek 5/6. tegenstander waren de European Maniacs. Ook dit team bestond grotendeels uit Europese topspelers wat terug te zien was tijdens de wedstrijd. De keuze gemaakt om iedereen te laten spelen waardoor de uitslag geflatteerd lijkt, 60 -39. Toch mogen we zeer tevreden zijn met dit resultaat. Vorig jaar 10e geworden en dit jaar 6e met een sterker deelnemersveld.
​Rugby Nederland heeft zich weer op de kaart gezet binnen Europa en we hebben een grote stap vooruit gezet richting de Europese (sub)top.

Eindrangschikking :
  League 1
1. DANISH DYNAMITE (DNK)
2. LES MOUSQUETAIRES (FRA)
3. AVENGERS (GBR)
4. EUROPEAN GIANTS (EU)
5. MANIACS (EU)
6. FLYING DUTCHMEN (NED)
7. GERMANY (GER)
8. GB TALENTED (GBR)
9. SWITZERLAND (SUI)
10. GERMANY DEVELOPMENT (GER)

 

©2018 | Rolstoel-rugby.nl | Design: | Created by: